Vilka är vi?

Hej och varmt välkommen till Proffsbilar.com som ägs av Proffs på Billack och Rekond AB i Norrköping.
Nu har har vi öppnat vår nya bilförsäljning, som ett led i att bli kompletta på fordonsidan.
Vår specialitet är begagnade fordon till bra priser, alltid fullt genomgångna och servade. Målet är att vi ska vara det självklara valet inom bil och underhåll av fordon. Givetvis kan vi ta din gamla bil i inbyte.
Vi kan även erbjuda förmånliga finansieringsalternativ till Ditt bilköp.
Nytt är att vi kan erbjuda räntefri finans.

Du hittar oss på Norra Promenaden 88, bredvid Postens terminal i Norrköping

Varför välja oss?

Vi är det perfekta valet för dig som söker en bilhandlare av högsta kvalitet då vi har en bred och varierad fordonsflotta.
Vi har ett omfattande utbud av bilar som passar olika behov och budgetar. Oavsett om du letar efter en liten stadsvagn, en familjebil eller en lyxig SUV, har vi något för alla.

Pålitliga och välskötta fordon, vi lägger stor vikt vid kvalitet och noggrannhet när vi väljer ut våra fordon. Varje bil genomgår en grundlig inspektion och underhållsregim för att säkerställa att den är i toppskick och redo att ge dig en pålitlig och säker körupplevelse.
Vi värdesätter våra kunder och strävar alltid efter att överträffa deras förväntningar. Vårt vänliga och kunniga team är alltid redo att hjälpa dig och svara på dina frågor.
Vi strävar efter att skapa långvariga relationer med våra kunder genom att erbjuda en personlig och professionell service.

kontakta oss